Het hele jaar door bescherming voor je auto, dat kan gewoon met een carport. Je hebt misschien geen garage en bent ook niet van plan een garage te kopen of te bouwen. Je kan je auto altijd op de oprit of in de tuin zetten, maar het weer kan dan wel invloed hebben. Een carport kan hier een makkelijke oplossing zijn. 

Auto en fiets

Je kunt je auto veilig onder de carport zetten, maar daar blijft het niet bij. Ook je fiets kun je hier beschermen en die kleine roestplekjes voorkomen. Op deze manier staat je auto en fiets beschermd tegen regen en zon. Ook heel fijn in de zomer wanneer je een zwarte auto hebt en toch liever geen sauna wil tijdens het autorijden. 

Zelf aan de slag

Als je zelf handig genoeg bent kun je prima zelf aan de slag gaan met een carport, maar zorg er wel voor dat je weet wat je doet. Wanneer je zorgt dat alles goed geplant is en je weet wat je nodig gaat hebben kan het klussen zelf soepel verlopen. Voor tips bij het kiezen van goed hout kun je kijken bij ons blog over tuinhout. Met goed meten en al het hout op lengte te hebben is een carport relatief simpel in elkaar te zetten. Een groot voordeel aan je carport zelf maken is dat je meer keuze en vrijheid hebt om hem zo te maken als jij wilt. 

Carport bestellen

Voor iedereen die iets minder handig is of wat minder tijd heeft kun je ook gewoon een carport bestellen. Zo krijg je makkelijk alle onderdelen die je nodig hebt en hoef je hem alleen nog maar in elkaar te zetten. Dat is wel zo makkelijk. Er is veel keuze in formaten en houtsoorten zodat je een carport kan kiezen die bij jou past, maar je krijgt hem natuurlijk nooit zo gepersonaliseerd als wanneer je hem zelf maakt.