Bij het inrichten van je huis moet je aan van alles denken. Zo ben je eerst druk bezig met de keuren op je muur en vloer en daarna nog alle meubels. Uiteindelijk kom je dan toch tot een mooi interieur waar je tevreden mee kan zijn. Als je een wat grotere kamer hebt kan je vloer alleen wat leeg over komen, maar dit kan je makkelijk oplossen met een vloerkleed

Verschillende vormen

Vaak denk je aan een vierkant of rechthoekig kleed. Als je al veel rechte lijnen in je huis hebt kan je ook eens denken aan een rond vloerkleed. Zo breek je de lijnen in je huis een beetje en voelt het levendiger aan. Net als vierkante kleden zijn ook deze kleden in veel verschillende kleuren en diktes te krijgen. Denk ook na over de grote van je vloerkleed. Zorg ervoor dat je een passende grote hebt voor de kamer waar hij in komt. Een te klein kleed ziet er raar en onafgemaakt uit terwijl een te groot kleed zorgt voor een hele drukke en opgepropte uitstraling.

Vloerkleed met kleur 

Wanneer je al veel kleuren in je huis hebt kan je beter voor een wat neutralere kleur gaan voor je vloerkleed. Als je nog wel wat meer kleur kan gebruiken kan je vloerkleden in alle kleuren en patronen krijgen om je kamer wat interessante te maken. Met een druk interieur is een simpel kleed vaak beter, maar wanneer je interieur simpel is kan je juist log gaan met patronen en kleuren op je vloerkleed. 

Als je dus besluit om je vloer wat op te frissen kan je een vloerkleed niet vergeten. Gelukkig is er wel voor ieder wat wils als het gaat om een mooi kleedje dus dat moet helemaal goed komen.