Hoe zorg je ervoor dat je een uitwisbare indruk achterlaat bij jouw ideale doelgroep? Bijvoorbeeld om nieuwe klanten te verzamelen of huidige klanten en relaties te behouden? De mogelijkheden zijn oneindig. Eén daarvan is het verwerken van jouw identiteit en boodschap in verschillende offline uitingen.
In deze blog delen we 11 unieke verpakkingen van print and packaging expert Megavista. Al deze verpakkingen kun je laten bedrukken met jouw unieke digitale print. Lees verder of ga direct naar de website van Megavista voor alle mogelijkheden.

Waarom kiezen voor de specials van Megavista?

Verzend je wel eens producten? Geef je cadeaus en relatiegeschenken? Of promoot je producten op een specifieke manier? Iedere keer dat je iets verstuurt of tentoonstelt is dit een kans voor extra marketinguitingen. Je kunt immers de verpakking volledig van jouw huisstijl en boodschap voorzien! Waarom is dat interessant?

Met een persoonlijk ontwerp:

 • maak je een professionele indruk
 • ben je herkenbaar en onderscheid je je van anderen
 • beïnvloed je de ontvanger

Heb je een duidelijke boodschap voor ogen? Dan kun je nadenken over de vorm waarin je dit wilt overbrengen. Daarom delen we in deze blog graag een aantal populaire mogelijkheden, namelijk de specials van Megavista:

Verpakkingen

Bij Megavista kun je kiezen uit allerlei verschillende verpakkingen. Voor ieder formaat vind je een geschikte doos. Verstuur samples, cadeautjes en promotiemateriaal bijvoorbeeld in een bedrukte:

kubusdoos

De kubus doos

promotiedoos

De promotiedoos

Wil je ook met de vorm van de verpakking de aandacht trekken? Ook dat kan! Wat dacht je van de volgende originele verpakkingen, ideaal om mee te geven aan nieuwe klanten of potentiële klanten tijdens een beurs, open dag of ander event:
lunchbox

De lunchbox

appeltas

De appeltas

kartonnen koffer

De kartonnen koffer

Displays

Bovenstaande verpakkingen zijn vooral geschikt voor het versturen of vervoeren van producten en informatie. Maar er zijn ook uitingen die daarna nog een indruk achterlaten. Voorbeelden hiervan zijn:

 • het bureaubakje
 • de flessen doos en houder
 • de verstelbare doos
 • de dispenserbox

Deze verpakkingen zet je op een toonbank tijdens een evenement of in een winkel. Daarnaast kan een klant of relatie deze in de vensterbank of op het bureau neerzetten om het te blijven gebruiken.

Overige specials

Dat zijn de eerste negen tips. Je hebt er nog twee te goed. Dit zijn niet zomaar verpakkingen of displays, ze zijn het misschien wel allebei:

draagdoos flessen

De draagdoos voor flessen

laden doos

De laden doos

De laden doos is ideaal om kleine producten in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan promotiemateriaal als memoblokjes, pennen en pepermuntjes die jouw relatie of (potentiële) klant kan blijven gebruiken na ontvangst. De draagtas voor flessen is een praktische en originele manier om flessen wijn of andere drank cadeau te geven. De diameter kun je zelf doorgeven, dus het is voor iedere fles geschikt.

Standaard dozen bedrukken

Zijn de bovenstaande tips niet helemaal wat je zoekt en ga je toch liever voor een meer standaard verpakking? Bekijk dan ook alle andere dozen van Megavista. Alle verpakkingen zijn geschikt om te bedrukken met jouw unieke digitale print, zo ook deze:

 • dozen met deksel
 • vouwdozen
 • design dozen
 • open dozen
 • brievenbus dozen

Waarom kiezen voor Megavista?

Megavista is dé expert op het gebied van digitale print. Deze technologie heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en biedt inmiddels veel meer mogelijkheden dan traditionele druktechnieken, zoals zeefdruk en offset. Nadat Megavista in 2005 de prijs voor best startende ondernemer ontving, groeide het bedrijf verder mee met de moderne techniek. Zo beschikken zij nu over de nieuwe UV flatbed printers en nieuwe generatie UV inkt waardoor alle prints uitzonderlijk lang mooi blijven.

Het hele productieproces van Megavista vindt ‘in huis’ plaats. Hierdoor kan jouw bestelling al binnen één werkdag klaar zijn! Megavista is dus dé partner voor jou op gebied van snelle service en topkwaliteit. Vele reclamebureaus, grafisch ontwerpers, winkeliers, aannemers, standbouwers, musea en nog veel meer professionals gingen je al voor.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van digitale print? Neem dan contact op met Megavista. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur. Daarnaast kun je hun uiteraard altijd een e-mail sturen.

megavista