Ben jij voor je werk regelmatig bezig met het leggen van vloeren? Dan weet je dat het handig is om een vast adres te hebben, dat precies begrijpt wat je nodig hebt. Een leverancier waar je altijd de beste service krijgt en waar bestellen een gemakkelijk proces is. En bovenal: een adres waar je niet te veel betaalt, en snel geholpen wordt!

Bij het kiezen van je vaste groothandel in vloeren zijn er een aantal vereisten die je in de gaten moet houden. Waar moet een goede partij in ieder geval aan voldoen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij je richten op waar jij goed in bent: het leggen van de mooiste vloeren!

1) De beste prijs voor je materialen

Als zelfstandige ben je qua omzet afhankelijk van de prijs waartegen je kan inkopen. Die is dus best wel belangrijk! Je moet er vanuit kunnen gaan dat jouw vaste groothandel in vloeren geen overbodige marges doorberekent aan jou. De prijs moet altijd zo scherp zijn dat jij er nog een paar centen aan kunnen verdienen. Daarnaast moet de ideale groothandel niet alleen vloeren voor je beschikbaar hebben, maar ook materialen voor het afwerken en het behandelen van vloeren. Het complete plaatje!

2) Snelle levering op locatie

Het laatste waar je als vloerenlegger je mee bezig wil houden, is het ophalen en wegbrengen van je materialen. Die moeten bij voorkeur al aanwezig zijn op de juiste locatie, op het moment dat je daar aan de slag gaat! Een goede groothandel in vloeren zorgt er dus voor dat je vloeren op de locatie van jouw klus geleverd worden, en dat de levertijd je project niet vertraagt. Voor minder hoef je het niet te doen!

3) Een fysieke showroom waar je vloeren kunt bekijken

Heb je wel eens een vloer gelegd die je van tevoren nog nooit had gezien? We dachten al van niet. Dit is precies waarom een goede groothandel ook een fysieke showroom moet hebben, waar je de vloeren in het echt kunt bekijken. Zo weet je wat je aanschaft, en kan je ook goed inschatten hoe de vloer in de ruimte gaat werken. Je kunt verschillende kleuren vergelijken en de werking van licht erop uitproberen. Onmisbaar dus voor een leverancier die echte vakmensen bedient!

4) Verkoopondersteuning met kennis van zaken

Misschien heb je na aankoop nog een vraag over de samenstelling van je vloer, of de beste manier om hem te behandelen. Dan wil je met jouw vraag terecht kunnen bij een mede-vakman. Iemand die ervaring heeft in het leggen van vloeren, en de benodigde details weet over wat hij verkoopt. Iemand die jouw taal spreekt, en je kan helpen het beste uit de vloer in kwestie te halen. Goede klantenservice bestaat bij een groothandel in vloeren uit expertise delen en nét die stap verder gaan voor je klant.

Een partner waar je op kan bouwen

Kort samengevat: een groothandel in vloeren moet je als professional ontzorgen in de aanschaf van je materialen. Of het nu om de beste prijs gaat, levertijden of service: als vloerenlegger verdien je dat je leverancier met je meedenkt en het jou gemakkelijk maakt om je werk te doen. Met minder hoef je simpelweg niet akkoord te gaan!

Wordt Floormade jouw nieuwe vaste adres?

Als je een betrouwbare partner zoekt, die zich specialiseert in de levering van vloeren aan professionals, neem dan eens een kijkje op de website van Floormade. Deze vloerenspecialist in het Noorden van het land levert in heel Nederland en kan moeiteloos voldoen aan alle eisen die de moderne vakman aan zijn leverancier stelt.