Is jouw interieur blijven hangen in de vorige eeuw? Erger je je al tijden aan bepaalde ruimtes in huis, maar weet je niet hoe je er een moderne draai aan kunt geven? Geen stress! Wij hebben de 3 meest geziene woontrends voor je op een rij gezet. Ook als je helemaal geen verstand hebt van woninginrichting, kun je een aantal elementen aanpakken, die je huis weer helemaal van nu maken!

1) Hout op je vloer

Een knus en gezellig huis verwelkomt je met een warme, unieke vloer. Dat is precies wat een houten vloer je kan brengen! De speelse patronen van hout geven iedere ruimte karakter en gezelligheid. En durf je nog wel een stapje verder te gaan? Kies dan voor een visgraatstructuur of Hongaarse punt als legpatroon.

En kijk je op tegen het onderhoud of de kosten die een houten vloer met zich meebrengt? Tegenwoordig bestaan er ook veel pvc- en laminaatvloeren die met het blote oog niet van echt hout te onderscheiden zijn.

2) Staal en glas: let the sunshine in!

Een snelle makeover realiseer je door meer licht binnen te laten en onverwachte doorkijkjes te creëren. Dé manier om dit te doen? Plaats elementen van staal en glas, waar normaal gesproken dichte deuren en muren zitten! Een glazen pui kan ook geweldig werken als roomdivider: zo maak je van één ruimte meerdere kamers, en behoud je toch het ruimtelijke gevoel. Rustig werken in je eigen hoek, terwijl de kinderen aan de andere kant spelen? Het kan allemaal!

3) Je trap bij je interieur betrekken

Waar de trap naar boven eerder het ondergeschoven kindje was in het interieur, is dat de laatste jaren helemaal veranderd. Je trap mag nu echt gezien worden! Heeft jouw oude trap wel eerst wat liefde nodig voor hij het daglicht kan verdragen? Dat hoeft geen moeilijk project te zijn! Met moderne overzettreden heb je binnen een dag een compleet gerenoveerde trap, die helemaal klaar is om in de spotlights te staan! Kies uit verschillende stijlen en patronen: alles is mogelijk met overzettreden.

  • Betonlook
  • Leatherlook
  • Houtlook

Kleine makeover, groots effect

Moet je nog niet dénken aan een enorme renovatie, of heb je simpelweg niet zo veel budget beschikbaar? Onze tip is: begin klein! Zelfs de kleinere projecten kunnen je interieur namelijk al een enorme boost geven. De berg is nooit zo hoog als je denkt! Door stap voor stap te werken, geniet je optimaal van iedere verbetering en zie je jouw interieur beetje bij beetje vooruit gaan. En dat is minstens zo leuk als een compleet nieuw interieur in één keer!

Hulp nodig bij jouw project?

Vind jij woninginrichting maar ingewikkeld, of heb je er gewoon geen tijd voor? Dan kun je ook een interieurstylist in de arm nemen. Een gespecialiseerde inrichter, die jouw wensen doorvertaalt naar een gezellig en modern interieur!

Ben je op zoek naar een interieurspecialist die zowel het ontwerp als de uitvoering voor zijn rekening kan nemen? Neem dan eens een kijkje bij Suver Wonen. Naast een compleet assortiment interieuroplossingen hebben zij namelijk ook de mensen in huis die iedere metamorfose voor je kunnen uitvoeren!