Ben jij marketeer of bedrijfseigenaar en wil je jouw bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen? Laat een kartonnen design dan het werk voor je doen! Dit veelzijdige materiaal is goedkoop in aanschaf en biedt je tal van mogelijkheden om als merk creatief en tegelijkertijd duurzaam voor de dag te komen. Waarom jij zou moeten kiezen voor kartonnen ontwerpen, in plaats van duurdere materialen? We leggen het je allemaal uit in deze blog, en geven je direct creatieve ideeën mee voor jouw promotiemateriaal van karton!

De voordelen van karton in een notendop

Niet alleen is karton bijzonder betaalbaar, het heeft ook nog eens weinig impact op het milieu. Dat wil natuurlijk ieder bedrijf! Onze ecologische voetafdruk is al groot genoeg en als organisatie wil je laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Karton is makkelijk te recyclen, licht van gewicht en met enige voorzichtigheid meermalen te gebruiken. Door het slim te vouwen, kun je er mooiste creaties van (laten) maken die enorme afmetingen aan kunnen nemen! Tot slot kun je er gemakkelijk je eigen tintje aan geven: elk kartonnen design is eenvoudig te bedrukken met ieder ontwerp dat je maar wil.

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Nog zoekende over hoe jij karton op een leuke manier kunt gebruiken voor jouw bedrijf? We helpen je op weg met een aantal creatieve ideeën die je organisatie echt op de kaart kunnen zetten. Onderscheid je met unieke designs en een multi-inzetbaar materiaal, en haal je inspiratie uit onderstaande ideeën. Zeker weten dat er iets voor jou en jouw bedrijf bij zit!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Creatief en toch duurzaam voor de dag komen bij jouw relaties? Denk dan voor je volgende relatiegeschenk eens aan een kartonnen design. Een gezellige kroonluchter, een unieke 3D dierenkop of misschien toch een kartonnen kleurplaat: alles is volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Een simpele attentie met een duurzaam karakter. Doordat karton enorm licht is, is jouw relatiegeschenk bovendien eenvoudig via de normale post te versturen.

2) Bezoekers de weg wijzen

Merk jij dat mensen in jouw bedrijfspand regelmatig verdwaald rondlopen? Wijs ze dan de weg door speelse bewegwijzering aan te brengen! Karton biedt je een voordelige basis voor bewegwijzering, en is natuurlijk volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Kies voor kartonnen pilaren of kubussen, een kartonnen poort waar ze onderdoor kunnen lopen, of simpele informatiebordjes: het is zo gek niet te bedenken, of het is van karton te maken.

3) Een beursstand of showroom inrichten

Ook als je namens jouw bedrijf een stand of een showroom in wilt richten, bieden kartonnen designs unieke mogelijkheden. Werk met kartonnen presentatieblokken, plaats een grappige kartonnen marktkar waar je mensen meer kunt vertellen over jouw koopwaar, en kleed je ruimte extra sfeervol aan met bijzondere statafels. Het kan allemaal van karton gemaakt worden! Ook als je een product aan de man wil brengen, kun je dit in mooie displays van karton presenteren.

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

Ben jij ook zo gek op de feestdagen? Met kartonnen designs breng de sfeer er nog meer in. Laat unieke kartonnen kerstbomen maken of versier je zaak met sfeervolle kartonnen hangers met een kerstgroet. En beperk je niet tot de kerstdagen alleen: ook met Pasen kun je natuurlijk feestelijke versieringen laten maken, leef je uit met Koningsdag of laat kleurrijke designs opmaken om de zomer te vieren. Elke feestdag is een goed excuus om jouw bedrijf van zijn vrolijke kant te laten zien!

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Weet je precies wat je wil laten maken, maar kan je het ontwerp zelf niet aanleveren? Dan kan je voor jouw kartonnen designs het beste bij Megavista aankloppen. Naast een grote keuze in kartonnen promotiematerialen hebben zij namelijk ook de expertise in huis om jouw design perfect op maat te maken! Een professionele dtp’er gaat tegen een kleine meerprijs graag met het precieze ontwerp aan de slag en vertolkt jouw ideeën naar een prachtig kartonnen design. Ze nemen je het moeilijke werk graag uit handen!

Meer inspiratie bij Megavista

Nog meer ideeën voor jouw kartonnen promotiematerialen vind je online bij Megavista, dé specialist in het ontwerpen en bedrukken van alles wat maar van karton gemaakt kan worden. Met hun unieke expertise weten ze precies hoe ze jouw ontwerp het beste uit de verf kunnen laten komen. Ze houden ontwikkelingen in de markt goed in de gaten, waardoor je voor de innovatiefste ontwerpen altijd bij hen terugvindt. Bezoek snel hun webshop boordevol inspiratie!