Wil jij jouw huis echt een update geven? Dan is een nieuwe vloer vaak een snelle en relatief betaalbare manier om dat te realiseren. Maar in het huidige vloerenlandschap is er zoveel te krijgen, dat je al snel verdwaald raakt: waar moet je voor kiezen, en waarom? In een gemiddelde bouwmarkt ga je van hout naar laminaat en van tapijt naar kurk. Wat is voor jou de goede keuze? Om je wat te helpen in je zoektocht, zoomen we vandaag in op één van de populairste vloersoorten van de laatste jaren: click pvc. Waarom staat dit type vloer zo enorm in de belangstelling en waarom zou je hiervoor kiezen? Wij zochten het voor je uit!

1) Te krijgen in verschillende stijlen en patronen

Van veel moderne pvc vloeren zou je niet zeggen dat de grondstof daadwerkelijk pvc is. Het grootste voordeel is dat je pvc werkelijk elke look mee kan geven die je maar voor ogen hebt. De looks van een echte houten vloer, zonder intensief onderhoud? Of een betonvloer waar je geen koude voetjes op krijgt? Het kan allemaal met click pvc. De matte afwerking laat ieder patroon schitteren, en tegenwoordig zijn de dessins zo realistisch dat je er zelfs nerven of andere structuren in terug kunt zien. Net echt!

2) Makkelijk te leggen

Een ander voordeel van click pvc is dat het bijzonder makkelijk te leggen is. Dat kan iedere thuisklusser! De traditionele vloersoorten als hout, parket en tegels kun je eigenlijk alleen laten leggen door een professional, wat er standaard voor zorgt dat het budget voor je nieuwe vloer flink opgerekt wordt. En hetzelfde geldt voor de tegenhanger van click pvc, plak pvc: ook dit wil je echt door een vakman laten aanbrengen. Uniek aan click pvc is dat het door het makkelijke kliksysteem supereenvoudig te plaatsen is, waardoor je in een mum van tijd een complete vloer in iedere ruimte in huis legt. En dat doe je helemaal zelf!

3) Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Op zoek naar een vloer waar je zonder enig onderhoud járen mee vooruit kunt? Dan is click pvc voor jou een uitstekende keuze. Nadat je jouw vloer gelegd hebt, blijft hij namelijk heel lang mooi zonder dat je er enig omkijken naar hebt. Dat is wel even anders bij een houten vloer of parket! Bij een click pvc vloer heb je genoeg aan een wekelijkse stofzuigronde en zo af en toe een dweilbeurt. Na een aantal jaren zal je vloer er nog precies zo uitzien als op de dag dat je hem gelegd hebt! Ook spelende kinderen en dravende huisdieren vormen geen enkel probleem: een pvc vloer is gemaakt voor een druk gezinsleven.

4) Geluiddempend en waterdicht

Een glas water gemorst op je nieuwe vloer? Met click pvc vormt dat geen enkel probleem. Zelfs lekkages of ander onheil met water doorstaat deze vloer prima! De waterdichte toplaag zorgt dat je vloer vormvast is, en ook uitstekend in natte ruimtes als de keuken of de badkamer gelegd kan worden. Je kunt dus in het hele huis dezelfde vloer door laten lopen!

Naast zijn waterdichte kwaliteiten is een click pvc vloer ook nog eens geluiddempend: de dempende werking neutraliseert contactgeluid en vermindert het aanzienlijk. Fijn als je snel geluidoverlast veroorzaakt bij je buren, of onderling in huis veel last van elkaar hebt. Een click pvc vloer brengt de rust in huis terug!

5) Vloerverwarming? Geen probleem!

Als je vloerverwarming in je huis hebt, is het natuurlijk belangrijk dat je een vloertype kiest dat hier goed mee samenwerkt. De vloer moet de warmte goed kunnen doorgeven, en moet daarnaast bestand zijn tegen sterke temperatuurswisselingen in de vloer zelf. Click pvc bezit al deze kwaliteiten! Pvc neemt snel de temperatuur van zijn omgeving aan, en is flexibel genoeg om dagelijks krimpen en uitzetten te weerstaan. Dat maakt het perfect geschikt om te combineren met vloerverwarming!

Jouw adres voor je click pvc vloer

Jij bent er helemaal uit: jouw nieuwe vloer wordt een click pvc vloer. Maar dan komt de volgende stap: waar ga je die bestellen? Wil je een uniek aanbod met pvc vloeren van grote merken als Ambiant en vtwonen? Bekijk dan eens het assortiment van Online Vloershop. Ze hebben niet alleen een groot assortiment pvc vloeren, ze leveren jouw click pvc ook nog eens gegarandeerd tegen de laagste prijs!