Topgazon staat al sinds jaar en dag bekend als hét adres waar je moet zijn, wanneer het gaat om een prachtig gazon. Binnen ons assortiment vind je namelijk verschillende soorten graszoden, waarmee jij jouw gazon weer een prachtige opfrisbeurt kunt geven! Bovendien profiteer je bij ons van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen graszoden Topgazon

Het kopen van de graszoden van Topgazon brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo profiteer je dus onder andere van graszoden van de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Er zijn echter meer voordelen waarvan jij kunt profiteren, wanneer je besluit om onze graszoden te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Keuze uit meerdere soorten graszoden
  • Makkelijk te vervoeren en makkelijk te leggen
  • De graszoden staan bekend als zeer stevige graszoden

Graszoden per rol

De graszoden uit ons aanbod worden verkocht per rol. Dat zorgt ervoor dat zowel het vervoer als het leggen van onze graszoden altijd als behoorlijk makkelijk wordt ervaren. Een graszode bij Topgazon is 250 centimeter lang en 40 centimeter breed. Wanneer je wilt weten hoeveel rollen je precies nodig hebt voor jouw gazon, is het handig om één rol per vierkante meter te rekenen.

Op milieuvriendelijke manier gekweekt

Bij Topgazon vinden we het milieu erg belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat ons productieproces helemaal milieuvriendelijk is ingericht. Tijdens het kweken van graszoden wordt er dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke (organische) meststoffen. Bovendien beperken we het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot een minimum.

Jouw ideale tuin met de producten van Topgazon

Met het kopen van de graszoden bij Topgazon, zet je de eerste stap richting het creëren van een prachtig gazon. Door de uitstekende kwaliteit van onze producten kun je er ook nog eens vanuit gaan dat je hier gedurende lange tijd van kunt genieten. En, wanneer je besluit om de graszoden bij ons te bestellen, ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Advies op maat

Ben je overtuigd geraakt door de kwaliteit van onze graszoden? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. In dat geval kun je de door jou gewenste producten gemakkelijk in je winkelwagen stoppen en afrekenen. Vervolgens doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Heb je toch nog vragen over onze graszoden? Neem dan gerust contact met ons op!