De keuze is reuze als het gaat om matrassen. Denk onder andere aan koudschuim-, traagschuim- en pocketvering matrassen. Welke moet je kiezen? In deze blog delen we 4 redenen om voor een pocketvering matras te kiezen. Heb jij het ‘s nachts vaak warm, vind je het milieu belangrijk en wil je de beste ondersteuning tegen de laagste prijs? Lees dan vooral verder!

1: De koelste slaapplek

Een pocketvering matras is perfect voor iedereen die het ‘s nachts warm heeft en vaak zwetend wakker wordt. Door de ruimte tussen de veren heeft het matras een ‘holle kern’ en kan deze goed doorluchten. Zo wordt transpiratievocht snel en efficiënt afgevoerd en koelt het matras lekker af. Pocketvering matrassen zijn dan ook ideaal voor warme zomers!

2: Duurzaamheid

Ook wanneer je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan is een pocketvering matras perfect. Ten opzichte van andere matrassen, gaat dit matras namelijk ontzettend lang mee. Dit komt doordat het materiaal waar de veren van gemaakt zijn langer in vorm blijven dan bijvoorbeeld schuim. Hierdoor ontstaat geen kuilvorming en heb je extra lang plezier van je matras.

3: Ondersteuning

Laten we niet vergeten dat het belangrijkste aan een matras de ondersteuning is. Bij een pocketvering matras wordt deze bepaald door verschillende losse ‘pockets’ die samen één geheel vormen. Vervolgens bewegen ze nog steeds apart van elkaar, waardoor ze precies de ondersteuning bieden die jouw lichaam nodig heeft. Dit effect wordt versterkt doordat het matras is opgedeeld in verschillende ‘comfortzones’ in het matras.

4: Goedkope keuze

Zoals je ziet kent een pocketvering matras veel voordelen. Maar moet je daar dan de hoofdprijs voor betalen? Nee hoor! een pocketvering matras is zelfs één van de voordeligste keuzes, zeker wanneer je de levensduur van het matras hierin meeneemt. Bestel je je pocketvering matras bij Matrasconcurrent? Dan ben je helemaal voordelig uit. Deze webshop koopt groot in, waardoor jij altijd op de laagste prijs kunt rekenen.

Over Matrasconcurrent

Matrasconcurrent is dé specialist op het gebied van een goede nachtrust. In deze webshop vind je allerlei verschillende pocketvering matrassen, maar ook andere matrassen, boxsprings, hoofdkussens en nog veel meer! Daarnaast kun je ook shoppen in de fysieke winkels van Matrasconcurrent in Rogat, Zwolle en Slagharen.

  • Enorm aanbod tegen de laagste prijs
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-*
  • 60 nachten proefslapen

*Minimum bedrag kan variëren, check de website van Matrasconcurrent voor het actuele bedrag.

Ga naar Matrasconcurrent.nl