Design dozen zijn een prachtige manier om de aandacht te trekken van jouw klanten en/of andere relaties. Door te kiezen voor een design doos in plaats van voor een standaard vierkante of rechthoekige doos val je meer op en laat je een blijvende indruk achter. En tegenwoordig zijn hier ontzettend veel dingen in mogelijk! Zo zijn er de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Het voornaamste doel van een relatiegeschenk is onthouden worden. Daarom spelen de juiste verpakking en de juiste opdruk daarbij een ontzettend grote rol. Een standaardverpakking is daarom tegenwoordig niet meer voldoende, maar een design doos, in een bijzondere vorm en met een mooie opdruk, des te meer!

Ontzettend veel vormen mogelijk

Het voordeel van design dozen is dat er veel verschillende vormen mogelijk zijn. Door de nieuwste technologieën kunnen dozen worden geproduceerd in achthoeken, in zeshoeken, in flesvormen en veel meer. Haast iedere gewenste vorm is mogelijk, zodat je de design doos perfect aan kunt laten sluiten op het doel dat je met de doos wilt bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Naast een bijzondere vorm kan een design doos ook opvallen door een speciaal daarvoor ontworpen bedrukking. Bij bijna iedere dozenproducent is het mogelijk om een ontwerp van de bedrukking aan te leveren, welke zij er volgens in hoge kwaliteit en in kleur op drukken. Daarnaast zijn er zelfs producenten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van het design.

Duurzame reclame

Duurzaamheid is een speerpunt dat door de jaren heen steeds belangrijker is geworden en tegenwoordig een enorm belangrijke rol speelt in onze samenleving. Een groot voordeel van het gebruik van design dozen is dat deze dozen van karton worden gemaakt, een materiaal dat duurzaam geproduceerd én gerecycled kan worden.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

Bij Megavista vind je design dozen in allerlei verschillende vormen en afmetingen. De dozen zijn duurzaam en recyclebaar en je kunt ze laten bedrukken in eigen ontwerp, waarbij er ook ondersteuning mogelijk is in het ontwikkelen van dat ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!