Wil jij de boodschap van jouw bedrijf op een prachtige wijze onder de aandacht kunnen brengen? Dan zijn toonbankdisplays misschien wel hetgeen waar je naar op zoek bent! Toonbankdisplays is één van de vormen waarmee je als ondernemer kunt uitstralen waar jouw bedrijf voor staat en het extra onder de aandacht brengen.

Wat is een toonbankdisplay?

Maar wat is een toonbankdisplay precies? En hoe zorgt dit product er nu voor dat jij inderdaad jouw bedrijf op een mooie manier onder de aandacht kunt brengen? Daarover vertellen we je graag meer! Een toonbankdisplay is eigenlijk een kleine display van karton, die prachtig kan staan op een balie, naast de kassa of op een toonbank of bureau.

Voordelen toonbankdisplay

Toonbankdisplays kennen verschillende voordelen. Het grote voordeel is dus dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een mooie manier richting klanten of potentiële klanten kunt uitdragen. Bovendien heb je een toonbankdisplay door de gemakkelijke montage al snel staan en kunnen ze mooi worden gebruikt in combinatie met flyers, folders, visitekaartjes en ander promotiemateriaal.

Displays van Megavista

Een bekende speler op het gebied van toonbankdisplays, is het bedrijf Megavista uit Assen. Dit bedrijf beschikt over verschillende machines om prachtige toonbankdisplays van karton te maken. Dit soort displays kunnen bovendien in verschillende formaten en helemaal op maat gemaakt worden, waardoor jij zeker weet dat jouw displays perfect staan in jouw bedrijf of op de beurs.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod op het gebied van toonbankdisplays is behoorlijk groot. Hierdoor kun je altijd kiezen voor een bepaald formaat die helemaal aansluit op de wensen en behoeftes die jij hebt. En is een toonbankdisplay toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Niet getreurd! Bij Megavista bieden ze ook verschillende andere soorten displays aan.

Advies op maat

Heb je nog een vraag over één van de toonbankdisplays? Of wil je nog iets meer weten over de functie van deze producten en op welke manier jij deze het beste kunt gaan gebruiken voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Megavista. Dankzij de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft op dit gebied, zullen zij jou altijd voorzien van een advies op maat.