De promotie van producten en ideeën vindt tegenwoordig veelal online plaats. En toch is de rol van fysieke reclame nog altijd niet uit te vlakken: in veel sectoren zijn fysieke displays nog een uitstekende manier om de aandacht van jouw klant te vangen. In supermarkten, winkelcentra en bioscopen zijn standee displays – grote, op zichzelf staande kartonnen promoborden – nog niet weg te denken. Welke rol kunnen zulke standee displays in jouw marketing spelen? We brengen je graag op ideeën.

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Zichtbaarheid is nog altijd een onmisbare voorwaarde voor het succes van jouw product. Als mensen niet weten dat je er bent, gaan ze ook nooit met je in zee en zal jouw idee of product hen simpelweg nooit bereiken. Plaats je een standee display op een strategische plek, dan krijgt jouw klant je – bewust of onbewust – in het vizier. Pak je het goed aan, dan verhoogt zo’n display in ieder geval je naamsbekendheid. En in het gunstigste geval draagt het ook bij aan extra verkopen!

Offline naar online marketing

Pak je het helemaal goed aan, dan breng je jouw offline display ook online onder de aandacht. En daar kun je ook het publiek voor inzetten! Hoe groter en indrukwekkender jouw display, hoe groter de kans dat iemand ermee op de foto wil en zo op zijn of haar socials aandacht genereert voor jouw merk of product. Laat dus niet alleen een mooi display maken, maar start ook een social media actie en haal nog meer rendement uit je offline promotiematerialen.

De voordelen van standee displays

Waarom je specifiek zou kiezen voor standee displays? Met name omdat deze uiterst betaalbare promomaterialen zich zo makkelijk laten opbouwen en afbouwen. Ze bestaan vaak uit één of meerdere lagen golfkarton, waardoor ze altijd licht van gewicht zijn en zich makkelijk laten verplaatsen. Heb je ze even niet nodig, dan laten ze zich ook gemakkelijk inklappen en opbergen. Je kunt ze keer op keer opnieuw gebruiken, dus ze zijn ook nog eens een duurzame investering als je je boodschap goed vormgeeft.

Breng je eigen ontwerp tot leven

De mogelijkheden zijn eindeloos als je een standee display laat maken. Een standaard plat bord kan al erg veel doen, maar beperk je vooral niet tot basic ontwerpen die weinig in het oog springen. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk wat betreft 3D-ontwerpen, pop-out details en andere bijzondere designs: daarmee zet jouw product pas echt in de spotlights! En denk vooral ook aan folderhouders, een geluidseffect, of andere handige extra’s! Zo maak je jouw display echt uniek.

Heb je zelf gevoel voor visueel design? In de meeste gevallen kun je voor jouw standee display een eigen ontwerp aanleveren. Zo weet je zeker dat het aansluit bij jouw verwachtingen. Maar heb je hier zelf helemaal geen kaas van gegeten? Vraag dan hulp en ga voor het beste resultaat. Voor een kleine meerprijs kun je vaak de mooiste designs laten opmaken!

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Ben jij overtuigd van de kracht van standee displays? Neem dan eens een kijkje bij Megavista. Hier kunnen ze tegen de scherpste prijzen de mooiste displays voor je produceren. Je hebt de keuze uit ruim 50 verschillende soorten standees: daartussen vind je altijd een model dat bij jouw business past. En wil je een product op maat? Ook dan is er vanalles mogelijk en denken ze graag met je mee.

Persoonlijk advies

Bij Megavista zijn ze gespecialiseerd in maatwerk promotiematerialen. Ook als je nog niet weet of een standee display de beste oplossing is voor jouw wens, kun je rustig contact met ze opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen vind je altijd een passend display, en ook met het ontwerp kunnen ze je helpen. Laat je verrassen door de mogelijkheden!