Wil jij op een leuke en creatieve manier de boodschap en het logo van jouw bedrijf naar voren kunnen brengen? Dan zit je goed met de kartonnen displays van Megavista! Eén of meerdere kartonnen displays met opdruk zijn uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een supermarkt, of op een beurs of tentoonstelling.

Producten van karton

Er zijn veel verschillende varianten beschikbaar, wanneer je het hebt over kartonnen producten. Door het ruime assortiment vind je altijd een variant die perfect aansluit op de boodschap die jij als bedrijf uit wilt dragen. In deze blog vertellen we je graag meer over de verschillende soorten producten die er zijn op dit gebied.

Meerdere voordelen

Met het bestellen van een kartonnen display profiteer je van meerdere voordelen. Eén van die voordelen is al even de revue gepasseerd, je kunt namelijk mooi jouw bedrijf uiten op een kartonnen displays. Andere voordelen waaraan je kunt denken zijn het lichte gewicht van een kartonnen display of de verschillende kanten die je op kunt qua lay-out van zo’n display.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is behoorlijk makkelijk mee te nemen. Juist daarom is zo’n product zeer goed geschikt om te gebruiken tijdens een beurs of tentoonstelling. Met een kartonnen display met opdruk kun je op een speelse manier aan jouw potentiële klanten laten zien waar je als bedrijf voor staat.

Uitgebreid aanbod

Het uitgebreide aanbod wat je bij Megavista vindt, zorgt ervoor dat je altijd een kartonnen display vindt die helemaal aansluit op het idee dat jij hierbij hebt. In het assortiment aan kartonnen producten vind je behalve displays onder meer kartonnen kasten, stoelen of krukjes terug. Ook bijvoorbeeld een loungeset of toonbankdisplays zijn bij Megavista uit Assen beschikbaar.

Advies op maat

Wanneer je graag meer wilt weten over de kartonnen displays, kun je altijd even contact opnemen met Megavista. Zij helpen jou graag verder met het maken van de keuze voor het juiste product. Zo weet jij zeker dat je straks de beschikking hebt over de perfecte kartonnen displays. Ook voor vragen over andere kartonnen producten, kun je altijd bij Megavista terecht.